baja1122
30. čer 2023
360 

Ambasadorství končí, FARE zůstává

Tři měsíce utekly jako voda a já se pomalu loučím s prací ambasadorky pro značku českých bot FARE – a speciálně bot FARE BARE, tedy barefoot kolekce♥. Bylo to pro mě něco úplně nového, zajímavého, vlastně i nečekaného... a nebudu lhát, že někdy i těžkého. Jedno můžu říci ale jistě – jedna věc končí, ale FARE zůstává – tedy alespoň u nás doma.

PODĚKOVÁNÍ VŠEM

Nejdřív by se hodilo několik poděkování…

  • 1) Poděkování patří týmu Modrého Koníka, který mě vybral jako ambasadorku 
  • 2) Poděkování patří značce FARE a její zástupkyni – za vlídnou komunikaci, za ochotu odpovídat na dotazy, dodání botiček a také na vybrání mé osoby jako ambasadorky 
  • 3) A naposled… Velké poděkování patří vám všem, které jste se aktivně zapojovaly do anket, diskuzí, soutěží a sdílely jste své vlastní zkušenosti s barefoot botami. Bez vás a vaší aktivity by tahle práce postrádala smysl, takže ještě jednou děkuji! 

CO DÁL? FARE U NÁS DOMA UŽ ZŮSTANE!

Za mě (tedy a hlavně mého syna ) mohu říci, že jsme našli značku, která mu vyhovuje, sedí a že z kategorie Moje první botičky určitě nemáme poslední boty. Budeme FARE botičky kupovat dál a jsem velmi vděčná, že měl syn možnost vyzkoušet boty této značky jako jeho první boty vůbec.
Sečteno podtrženo, u nás doma jsme velmi spokojení, jelikož značka FARE nás předtím dlouho obcházela (dceři s úzkýma nohama nikdy neseděla) a nyní konečně našla místo i u nás doma a taky tu už nějaký čas zůstane. Za to jsem opravdu nesmírně ráda!

PRÁCE AMBASADORKY? 

Možná to vypadá jako sen, ale není to úplně jednoduché neustále udržovat aktivní profil. Myslím, že 3 měsíce online teď na nějakou dobu stačí a prázdniny si s rodinou užijeme offline – venku na zahradě.  Je to práce velmi zajímavá a kreativní, takže pokud tady na MK budou hledat ambasadorku, běžte do toho! Je to další cenná zkušenost! ♥

Tak zase někdy!
Mějte se krásně,
Mějte se báječně,
Mějte se společně!

(Teď už bývalá ambasadorka značky FARE)

Baja1122
a nejlepší, nejúžasnější model Vítek♥

#fare #mojeprvniboticky #barefoot

Začni psát komentář...

Odešli