Postinor, zvýšené teploty

danielle1988
26. kvě 2019

Ahoj holky, omlouvám se za téma, ale chci se zeptat. Je možné mít 7 dní od styku a tím pádem méně dní (asi) od ovulace zvýšené teploty kolem 37 st z důvodu těhotenství nebo Postinoru??

Jde o to, že den potom co jsem si vzala tabletku (bylo v den ovulace ASI)se mi zvýšila teplota, která se stále drží kolem i nad 37 st

Tabletky jsem užila 24 hodin po styku, který byl asi v den ovulace nebo plodného dne. Žádné příznak nemám, žádné krvácení také ne. Jen enrvy, protože miminko nechceme a nemůžeme si dovolit.
Přeci jen vajíčko se nějak čas musí uhnizdit,ne ? ua 24 hodin od styku, a asi v podobě nebo přímo ovulační dny.

aselluska
26. kvě 2019

Pokud byla ovulace, teplota se zvyšuje. Někomu o 0,2 -0,8 přibližně, je to individuální. Těhotenství signalizuje teplota zvýšený déle jak 18 dní od ovulace.

danielle1988
autor
26. kvě 2019

Děkuji za odpověď. Jsem 17 den od prvního dne MS, ale ta přišla o dva dny později. A trvalá i kratší dobu. Kalendář s ovulaci mi nevychází, podle příznaků (chuť na jídlo, sex,bolesti)přišla ovulace dříve a to v den styku (20.5)nebo den po styku. Čili v nejplodnější dny. Použili jsme dvě tbl Pharmatexu, ale stejně........ Raději jsem do 24 hodin vzala Postinor. Mám od té doby zvýšenou teplotu, pár dní mě bolely vaječníky, občas mě bolí záda. Ale na těhotenské příznaky je přeci brzy ??

aselluska
26. kvě 2019

Zvýšená teplota není těhotenský příznak těsně po ovulaci, těhotenský příznak to je až po skoro 3 týdenním trvalém zvýšení. Bolesti vaječníků jsou běžné v období ovulace, někdo ji cítí, někdo ne. Podle mě po zavedení dvou tablet a ještě té další hormonální pecky se není čeho bát. Navíc tato tabletka rozhází hormony, takže je i možné zpoždění menstruace.

danielle1988
autor
26. kvě 2019

Děkuji. Snad máš pravdu. MS mám mít až za dva týdny ........... Jen mě trápí a mám strach že selhání, že to bylo v plodné dny nebo přímo ovulaci

julielim
26. kvě 2019

jsou to hormony, což znamená, že sis v těle udělala slušnej guláš. Takže se nemůžeš divit, že na to tělo reaguje. Možná můžeš být ráda, že máš jen zvýšenou teplotu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru