Těhotná nebo ne?

rostlino
28. led 2019

Ahojky,
měla bych na Vás dotaz. Těhotenský test mi v pondělí ráno ukazoval pouze jednu čárku. Ještě se mi nestalo, že bych měla 2 čárky. Asi před 14 dní mně začalo bolet ze začátku břicho potom to byl podbřišek, byla jsem hodně malátná, chtělo se mi vždycky spát. Chodím často na záchod, prsa tolik nebolí, někdy jsem měla návaly na zvracení ale a ustála jsem to. Minulý týden v pondělí v dopoledních hodinách jsem začala krvácet (špinit?) jenom po troškách. Není to tak, jako při normální menstruaci. Ale barva je stejná možná světlejší. Viděla jsem v záchodě po vyčůrání jako sraženou krev (cucky). Menstruaci jsem měla dostat až o dva dny (tj. středa) déle. Takže mám malinké obavy. Může mi to prosím někdo objasnit co se může dít v mém těle nebo zda nemůžu být těhotná? V pátek jsem si udělala test (10) a ten mi ukázal čárku a ducha, protože den před tím jsem už špiněla hnědou barvu a večer už to byla světlounká růžová, ale jenom na toaletním papíře. Ale v Neděli ráno jsem udělala znovu test (mamatest 10) a tam byla jenom jedna čárka, žádný duch už nebyl. Dalo by se říci jsem nebo ne? Nebo mám počkat ještě do konce tohoto týdne a udělat si ho znovu?
Předem děkuji za odpovědi. Janča

petulejan
28. led 2019

jako pardon,ale není to dotaz pro doktora?

leniczka23
28. led 2019

@rostlino hele tohle je celkem bezny..telo neni stroj..jestli si mela pred 14 ti dny ty besti atd..tak to byla ovulace s nejvetsi pravdepodobnosti. A dostat ms o 2 dny drive neni nic neobvykleho prece. Duch na testu se ti ukazal zrejme protoze si mela pred ms zvysenou hladinu hormonu. Tehotna podle me na 99% nejsi. Pro jistotu test muzes udelat za tyden ale myslim ze je vse o.k. Doporucuju kapky Gynex. Jsou to bylinky.

jaja01k
28. led 2019

Taky si myslím, že těhotná spíš nejsi, ale vyloučit se to nedá. S jistotou ti to řekne jen doktor. Ani když ti tu někdo napíše “měla jsem stejné příznaky a těhotná jsem byla/nebyla”, nemusí to znamenat, že u tebe je to stejně.

malinkaelinka
28. led 2019

Mě to spíš přijde jako nějaká hormonální nerovnováha - jaký máš cyklus běžně, vše šlape jako hodinky? Nemáš teď moc stresu/nezhubla jsi výrazně nebo naopak nepřibrala? Je tisíc věcí, které můžou cyklus ovlivnit. A že jsi měla nějaké příznaky - tělo si vsugeruje cokoliv, to nemusí vůbec nic znamenat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru