8týdenní syn pláče při i po kojení

marketa999
29. čer 2017

Dobrý den, prosím o radu.
Mám 8 týdenního syna doposud plně kojen. V posledních dnech se začal vztekat u kojení, saje a zničehonic pláč. Dám ke druhému prsu, to samé. Takhle to párkrát prostřídám, až malý už pusu neotevře a prso nechce. Za chviličku začne brečet a cpe si pěstičku do pusy, řve hlady. Mám zkusit dát UM?

fallingstars
29. čer 2017

@marketa999 Zkus si vyhledat bojkot kojení. Plus naše malá v podobném věli navíc začala i hltat tak, že ji toačil vzduch a musím ji několikrát za kojení dát odkrknout...

lpbbibianca
29. čer 2017

Hodne pijte. Zaradte i meltu nebo caro po litrech. Je to spoustec mleka. Muze mit rustovy spurt a proto je nervozni. Potrebuje byt casto kojen. Zkuste se obrnet trpelivosti a UM ndpodavat. Vydrzte pokud mate zajem kojit i nadale.

panickatlamicka
29. čer 2017

Nejspis se zpomalil tok mleka a pridruzil se k bojkotu kojeni. Prso aktivne nabizej, udrzuj kontakt s miminkem, vhodne je spolecne spani. Nedavat dudlik a lahvicku. Pri kojeni stlacuj prsa.

stastnablcha
1. črc 2017

nedavaj UM, teda pokial mas mlieko. ono sa to podda, skoda by toho bola. ja som si dala poharik sampusu pri taktomto a mliecko sa krasne pustilo. a este som mala homeopatiu na to aby sa mliecko pustilo, len uz si nepamatam aku :( ale myslim ze v dr. maxe mi ju poradili, isto by som sa sla pytat do lekarne. a neodstavovala by som. kojenie (ak sa da) je krasne...

lucka662006
1. črc 2017

Ahoj, presne toto jsem mela! Strasne malinko se napil a pak uz nechtel. Mleka jsem mela pritom hodne. Nejdriv jsem se snazila mu to vselijak vnutit, ale bezvysledne. Pak jsem si rekla, ze je to proste jeho vec a kdyz vic nechce, tak nemusi. Plakal prave proto, ze jsem mu to stale nutila. Za 2 tydny bylo vse ok. Kojila jsem do 3 let.

chimneysweeper1
1. črc 2017

Zkus kojit na břiše, polož si ho břichem na svoje břicho, donuť ho aktivně sát. V této poloze si zahřívá břicho, takže spouští trávení, zároveň tolik nehltá vzduchu a samovolně si i odříhává, takže ho nic v bříšku netlačí. Mělo by to pomoct.

marketa999
autor
1. črc 2017

Poslední dva dny pro změnu odmítá levé prso. Právě mu nevadí, u toho je spokojený, ale jakmile ho dám na druhou stranu, přisaje se a začne nehorázně křičet. Vypadá to, že mlíčko tam je... Stalo se to některé?