Syn chodí na nočník, jen když je nahý

evjun
7. bře 2018

Ahoj holky,prosim o radu,jak naucit syna chodit na nocnik,kdyz je obleceny. Kdyz chodi doma nahaty,tak si krasne sam chodi na nocnik curat i kakat a nejsou zadnr nehody. Ale kdyz mu dam teplacky,asi si mysli,ze ma plinu a cura do jich. V kvetnu mu budou dva roky a na nocnik uz chodi asi mesic,ale jen kdyz je nahy. Vzdycky mu to pripominame,ze nema plinu a ukazujem,ze se musi sundat teplaky,ale stejne se pocura. Myslite,ze to chce jenom cas?

kacinda
7. bře 2018

Určitě to chce čas 😉 nás syn začal chodit před druhým rokem přímo na záchod, ale taky se tam vždycky musel svlinknout donaha, neměl ani ponožky 😂 Měli jsme obavu, aby to pak nedělal ve školce, ale vysvětlovali jsme pořád dokola a přestal s tím nakonec sam.

kaja2016
8. bře 2018

@evjun Jooo a prez leto to doresite. Nelam si s tim hlavu. Proste trpelive vysvetluj🙂 Jak dlouho uz to takhle dela?

kata267
8. bře 2018

@evjun bud rada ze vubec akceptuje nocnik, dcera bude mit 2 v cervnu a jakmile chci aby sla na nocnik nebo zachod rekne to svoje NE a je vystarano 😀

usvitka
8. bře 2018

naše malá začala tímto způsobem samostatné odplenkování někdy cca v 18 měsících. Přešlo to tak po čtvrt roce. Vždy se na večer svlékla a pěkně chodila na nočník. Jinak celý den vydržela oblečená a v plínce. Od té doby akceptuje i oblečení i chození na nočník (ze startu teda byly občas nehody, ale to k tomu podle mě prostě patří)

jerou
8. bře 2018

Dcera to přesně tak dělala, když jsem ji začala učit na nočník. Jak měla teplacky nebo leginy počůrala je. Když byla nahá šla se sama bez říkání vyčůrat. Asi po dvou týdnech si začala kalhoty stahovat a bylo to.