Jaký test si koupit? Má to smysl?

kyioko
25. dub 2024

Krasny den, vsichni. 🙂

Dnes rano mi vysel takovy test ( ⬇️ viz. obrazek ⬇️ ).
Vubec netusim zda je test pozitivni, protoze mam ms velmi nepravidelnou. Ted jsem tehotenstvi dala cas, nasla si jine konicky.. planovala dovolenou a tehotenstvi jsem tak nejak vytesnila.
Chtela bych si koupit dalsi test, abych zjistila jestli carka bude silit, ale nevim zda neni lepsi si koupit treba jen ovulacni? Ty to tehotenstvi ukazou pry drive.. a nebo jestli normalni hcg a zkusit zmerit treba za 2-3 dny. V lednu jsem potratila. ( 1. Tehotenstvi jsem take potratila, pak se narodil syn. Ted jsem po 6 letech otehotnela znovu a znovu potrat a ted uz nam mozna skutecne svitla nadeje .. ) 🍀🍀
Poradite?

hennrietta
25. dub 2024

Za mě je to hezký dušík.
Kup jedno balení testu (aktuálně mám dobrou zkušenost s Mammatest, mají hodně barviva) a testuj třeba zítra a pak za další 2 - 3 dny. Aspoň porovnáš, jestli sílí.
Přeji hodně štěstí. 🍀

xnikax1
25. dub 2024

@kyioko je tam, koupila bych stejnou značku a testovala po 2 dnech

boruvkovykoblizek
25. dub 2024

To je hezka čárka náhodou ;)
Pro porovnání vzdy stejnou značku ob den. Jakmile budou obě čárky stejně silné, tak bych už netestovala a když nemáš pravidelnou MS, tak 14 dni po pozitivním testu nejpozdeji na gyn. Třeba ještě nebude srdicko, ale zjistíš se alespoň ze je gestacni vacek v děloze a ne jinde. Pokud jsi měla už nějaké problémy ala potraty, chodila bych klidně na krev alespoň co 3-4 dny. Záleží jak moc to chceš sledovat. Přeji hodně štěstí!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru