MŠ Stolmiřská nebo Šestajovická (Praha 14 - Hloubětín). Které pracoviště je lepší?

kaja2016
3. kvě 2024

Zajimalo by me, ktere pracoviste je to lepsi. U zapisu se me vse moc libilo, pani reditelka bezvadna, ale potkam obcas ucitelky ze Sestajovicke a moc me sympaticke nejsou...

bramarfi
3. kvě 2024

@kaja2016 syn je v Sestajovicke a je to tam opravdu fajn. Jsme spokojeni 🙂 deti mají krásný program, dobre vedení, aktivity.

kristyn86
3. kvě 2024

@kaja2016 Ani jednou skolkou neudelas chybu,obe jsou fajn. Starsi a i mladsi ted chodi do Sestajovicke a jsme moc spokojeny. A to syn byl narocnejsi a vse s nim pani ucitelky uzasne a trpelive zvladaly. Jsou moc hodne a detem se opravdu venuji a vse o nich vedi 😀 Syn se s nimi rad mazlil. Porad na skolku vzpomina. Nenuti do jidla,coz ocenuji u dcery,ktera velmi spatne ji. I se tam naucila neco jist,co mi doma nejedla.Maji dost aktivit v prubehu roku,jako jsou ruzne vylety,divadla,krouzky apod. Delaji i vyrobky z keramiky a v zime chodi do sauny do Stolmirske. V tride pro mensi deti ze zacatku mene,pak se pridava. Ve Stolmirske byly deti na prazdninovy provoz. Dcera nadsena,hlavne z bazenu,ze 😀 Syn uz tolik ne,neco si stezoval s nucenim do jidla,ktere on neji. Ale nepatrala jsem po tom,tak nevim jak to presne bylo,rekl to jednou. Jo a nekdy nemas moc moznost si vybrat. Da se prihlaska,kde zakrouzkujes sice jakou skolku preferujes,ale vetsina chce Stolmirskou,protoze na pohled je hezci,vetsi zahrada,bazen. Takze tam je naval,tudiz treba vloni proste nektere deti musely do Sestajovicke i kdyz preferovaly Stolmirskou.