Cestovní kancelář Invia, proběhly dovolené v pořádku?

volfikovi
2. únor 2018

Dobrý večer , rozhodli jsme se pro cestovní společnost Invia se kterou bychom rádi do Itálie . Prozatím jsme si zarezervovali nezavaznou dovolenou vlastním autem . Na stránkách je možnost nezávazne kalkulace kde cena vyšla velmi příznive . Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s touto společností , zda Vaše dovolené proběhly v pořádku a jak moc se lišila konečná cena od nezavazne nabídky ;) děkuji

anita003
3. únor 2018

Co vím, tak Invia jako taková žádné zájezdy nepořádá, ale pouze je zprostředkovává jiným CK. U každého zájezdu máte uvedeno, přes kterou CK vlastně pojedete... Několikrát jsme přes ně řešili dovolenou, ale od doby, kdy začali uvádět pořádající CK, tak to většinou řešíme v té konkrétní a na Invii jen porovnáváme ceny. Jinak co se týče cen, tak vždy odpovídaly předběžné kalkulaci. A rada na závěr - vždy zkontrolujte recenze té dané cestovky (ať se vám nestane, že přijedete do Itálie a nebudete mít kde bydlet) 😃

maaaja12
3. únor 2018

Já mám také pocit že Invia je cestovní agentura a ne kancelář, tudíž ty zájezdy jen zprostředkovává. Najděte si o jakou jde kancelář a na stránkách té kanceláře by i ta cena mohla být nižší.

juliem
3. únor 2018

Cestovni Agentura Invia ma garanci stejne ceny jako CK. A kdyby nahodou zajezd nebyl dostupny umi nabidnout podobny zajezd.

jaja01k
3. únor 2018

Invia neni cestovni kancelar, zajezdy pouze zprostredkovava.
Jinak jsme pres Invii uz par zajezdu kupovali a vzdy vsechno v naprostem poradku.

majajaa
3. únor 2018

Vzdy jsme byli pres agenturu Invia a vzdy bylo naprosto vse v poradku.

berenika39
3. únor 2018

Invia není cestovka a nepořádá žádně dovolené🙂. Přeprodává zájezdy všech možných ck, ceny jsou na chlup stejné, jako u pořádájících cestovek. Pro vás to znamená si ověřit, s jakou cestovkou pojedete - která dovolenou organizuje. Recenze na tu cestovku - ne na invii.

Invia funguje výborně, ale není to ten, kdo je zodpovědný za vaši dovču🙂

kladpol
3. únor 2018

@volfikovi Chlapova sestra s přítelem si přes ně kupovali dovolenou asi tři roky po sobě a byli spokojení, taky jezdili autem, byli v různě po Chorvatsku. Cena odpovídala předběžné ceně. Ale jak už psaly holky, tak záleží před jakou cestovku to ve finále bylo.

volfikovi
autor
3. únor 2018

Tak zájezd je od CK Ludor . Zájezd mi Invia předběžné vypočítala Itálie bibione 5 noci okolo 4500 kč .