Cestovní kancelář. Kterou byste doporučili?

leila7
25. dub 2024

Ahoj vsem jdu si pro malou radu prosim jaka cestovka je tak nejak dobra?Rozhodla jsem se ze bych chtela do Egypta na tyden a nevim jak to vlastne funguje a co vse zarizuje cestovka.Diky vsem

nelly_strokova
25. dub 2024

My nejvíce jezdili s Eximem, ale byli jsme i s Čedokem a ségra s Bluestyle. Hlavně doporučuju kancelář a ne agenturu, kancelář zájezdy pořádá, agentura jen zprostředkovává… A jinak zařídí v podstatě vše, parkování, pojištění…

jaja01k
25. dub 2024

@leila7 Pokud myslíš pobytový zájezd k moři, do Egypta bych volila některou z velkých cestovek: Čedok, Bluestyle, Exim, Fischer. Nejjednodušší je koupit komplet zájezd ubytování se stravou a dopravou (letenky, transfer). Cestovka ti může zajistit i cestovní pojištění a víza.

jinuska
25. dub 2024

Pracuji v CK Fischer a Eximtours, pokud potrebujete pomoct, klidně napište na email jindriska.remkova@dertouristik.cz. Rada Vam pomuzu s vyberem a doporucim hotel dle Vasich pozadavku;)

blondynka400
25. dub 2024

@leila7 cestovka ti zařídí úplně vše, ty nemusíš nic. Krom výše uvedeného mrkni ještě na Tui, je to jedna z největších cestovek na světě, ale z ČR teď létá prvním rokem a má hodně zajímavé ceny a i jiného leteckého dopravce než je TS, což se fakt hodí. Jinak Exim a Fischer je jeden majitel a nabízejí úplně totožné zájezdy a ceny, takže stačí mrknout jenom na jednu z nich (Fischer má lépe udělané stránky)

mabs
27. dub 2024

@leila7 za mě asi nejlíp Exim Tours. Vybereš si zájezd podle kritérií, co se ti líbí a dál se o nic nestaráš. Všechno ti vysvětlí, na místě bude i delegát, který vám bude k dispozici v místě pobytu.
Jinak v Egyptě doporučuju Lazuli rezort.